Milk & Cookie

A blog utat mutat a vajas kenyértől a narancsos kacsáig. Egy kezdő házitündér szemszögéből.

Szerzők

HTML

Kecsó apróhusi, sült krumplival

2012.03.06. 10:20 - Izabelle87

Címkék: kecske savanyú sültkrumpli

Kecskehusi, sült krumpli, savanyúság.
Ez lett a vasárnapi ebéd.

Fincsi fincsi.!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

35-40 dkg kecske apróhús, 3/4 kg krumpli, hagyma, majoranna, oregánó, só, bors, olaj a sütéshez.

Egy nagy fej hagymát megpároltunk, megpirítjuk rajta a kecskehusit, vizet öntünk alá, és jó fél óráig (kecske korától függően) pároljuk. Levesszük róla  a fedőt ha puhára főtt, megszórjuk a fűszerekkel, és magas lángon pirosra sütjük. Kockára vágott burgonyát bő, forró olajban kisütjük. Sütés után a család elől jól elrejtjük, hogy ne fogyjon el addig amíg a kecske megsül :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://milkandcookie.blog.hu/api/trackback/id/tr184292358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása