Milk & Cookie

A blog utat mutat a vajas kenyértől a narancsos kacsáig. Egy kezdő házitündér szemszögéből.

Szerzők

HTML

Spenót

2013.10.26. 13:16 - Izabelle87

Címkék: spenót tészta

A spenót újraértelmezése a cél. Ha megkérdezel egy rakat embert rájössz hogy a spenótnak olyan, zöld és fujj íze van. Na ezt a nézetet borítom most fel. Csupán azért mert ezt az ételt minden "fujj" érzésű megkóstolni hajlandó emberrel megszerettettem. Ez tény!

Spenót ahogyan én csinálom
(nem írok mennyiségeket magam sem tudom mennyiből csináltam, csak úgy érzéssel.)

DSC00005.jpg

H:

  • Spenót paszta (nem szálas, hanem picit drágább fajta)
  • Szalonna
  • Hagyma
  • Tojás
  • Tömlős sajt, tejföl v. tejszín
  • Só, Bors, Szerecsendió
  • reszelni való sajt

E:

  • Szalonna, hagyma olajon megpirít...
  • Rá a spenót, átpárol...
  • Egy tojás, tömlős sajt, tejföl v. tejszín ízlés szerint hozzákever...
  • Besűrít és ízesít...
  • Végén sajtot rászórni a tetejére.

Én speciel tésztát  főzök és ezt teszem rá.
Aztán persze tovább is lehet még értelmezni a dolgokat pl rakott módra....

A bejegyzés trackback címe:

https://milkandcookie.blog.hu/api/trackback/id/tr1005600201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása